GRATIS verzending in Nederland & België!

Ruilen en Retourneren


Retourbeleid

Is uw pakket niet naar tevredenheid afgeleverd? Dan kunt u uw product retourneren. Hiervoor zult u eerst contact moeten opnemen met onze klantenservice. De klantenservice zal u zo goed mogelijk verder helpen. Klik hier voor de contactpagina.

Vervangend product
Bij beschadiging of defect van het product kunnen wij een vervangend product toesturen. 

Retourtermijn
Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je deze retourneren. Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening is teruggestort.

Verzending
U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Indien de retourzending niet volledig inclusief track & trace code, factuur en retourformulier wordt ontvangen kunnen wij deze retourzending niet accepteren.

Beoordeling
Bij ontvangst van het pakket zullen wij eerst het pakket onderzoeken. Producten die tijdens gebruik zijn stuk gegaan evenals kledingstukken, hygiënemiddelen die de huid hebben aangeraakt of al zijn gebruikt kunnen niet worden geretourneerd. Het pakket dient voorzien te zijn van de originele verpakking, zo niet wordt de retour niet geaccepteerd. Het is niet mogelijk om de volgende producten te retourneren: Cadeaubonnen, Downloadbare softwareproducten, Accessoires voor gezondheid en persoonlijke verzorging, en artikelen zoals bikini's en ondergoed (slips en bh's).

Terugbetaling
Zodra de retourzending legitiem wordt beoordeeld door ons, kunt u binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug verwachten op uw rekening.